Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til FreshnessProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til skurk3Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til RJProfilbildet til silverProfilbildet til Par på camProfilbildet til StianProfilbildet til jan50Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til andy1988Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Reina21Profilbildet til Transe_for_hersker
Profilbildet til Hemne72Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til mark04Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til **WanjaProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til PussiProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til LærerenProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til bad666boyProfilbildet til geddimannProfilbildet til MariusProfilbildet til TordenspydProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Maykie

Medlemskatalog

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje