Profilbildet til Anne72Profilbildet til Julie00Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til ElviraProfilbildet til vanosm52Profilbildet til VictorProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til poopITboyProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til SkårnesProfilbildet til ManimalProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Man30303Profilbildet til knny88Profilbildet til Ayakachan
Profilbildet til kmfantProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til JontassProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til røyskattaProfilbildet til swedmanProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til jarlemannProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til BergenoProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til bamsefarProfilbildet til SkårnesProfilbildet til _riccovero_

1randybugga

@1randybugga
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt 1randybugga:Disse profilene har 1randybugga besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje