Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til OlavsenProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til DionysusProfilbildet til Julie00Profilbildet til sverre89Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Buffy93Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Fresia4Profilbildet til Kalle2
Profilbildet til nattroseProfilbildet til davidandreProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til ellenProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til akane21Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Ready4funProfilbildet til beitoProfilbildet til Reisende40Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til .tvliseProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Bjorn92

22x15ostfold86

@22x15ostfold86
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt 22x15ostfold86:Disse profilene har 22x15ostfold86 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje