Profilbildet til NightdiverProfilbildet til ElinesProfilbildet til *Punky*Profilbildet til j18elverumProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til LokerProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til maritaProfilbildet til LadyStarProfilbildet til ellenProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til ZizouProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til orphansProfilbildet til Reina21Profilbildet til Sonny55
Profilbildet til Isabella10Profilbildet til vekten75Profilbildet til DorcasProfilbildet til Slave g23Profilbildet til KvinnenProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til agderProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til trond`enProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til modoulaminjammeh

22x15ostfold86

@22x15ostfold86
aktiv 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt 22x15ostfold86:Disse profilene har 22x15ostfold86 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje