Profilbildet til dogbayProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til MortenBProfilbildet til zethProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til AngelManProfilbildet til MissMProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til bamsefarProfilbildet til swedmanProfilbildet til losamantesProfilbildet til GhroltProfilbildet til blaithinProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til !!sweetie
Profilbildet til urokraakeProfilbildet til Handyman40Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til NallexyProfilbildet til RJProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til AndroidProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Helene89Profilbildet til KristiansenProfilbildet til JontassProfilbildet til pitt76Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til hank95

22x15ostfold86

@22x15ostfold86
aktiv 3 uker, 5 dager siden
Disse profilene har besøkt 22x15ostfold86:Disse profilene har 22x15ostfold86 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje