Profilbildet til NataProfilbildet til HebroProfilbildet til MrVoldProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til stuve92Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til LizzyProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til LonelyWomanProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til spruksProfilbildet til BotanicalProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Victor
Profilbildet til testomanProfilbildet til superteddProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til AskimMannProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Thea92Profilbildet til AlexsProfilbildet til skurk3Profilbildet til bamsefarProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til DorransProfilbildet til Just4youProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til KjellarProfilbildet til rikkeintim

22x15ostfold86

@22x15ostfold86
aktiv 1 måned, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt 22x15ostfold86:Disse profilene har 22x15ostfold86 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje