Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til dogbayProfilbildet til miss76Profilbildet til shinY_Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til JaNuSProfilbildet til slaviProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til petzlProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til wille455Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til NataProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Søker spennign
Profilbildet til uzi69Profilbildet til HardRockProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Isabella10Profilbildet til jeanettekProfilbildet til andy1988Profilbildet til OralProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til pierceddickProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til MartinosloProfilbildet til slaviProfilbildet til LathamsProfilbildet til KimmernProfilbildet til synnyProfilbildet til jarlen,østfold

22x15ostfold86

@22x15ostfold86
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt 22x15ostfold86:Disse profilene har 22x15ostfold86 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje