Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til MelekProfilbildet til NallexyProfilbildet til kennethProfilbildet til Solros72Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Anne72Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til skurk3Profilbildet til StaaleProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til ole322Profilbildet til TuttaProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til røyskattaProfilbildet til DemonMaggoy
Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til BjornchProfilbildet til hank95Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til JupiterProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til Stine1986Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til vickycdProfilbildet til mark04Profilbildet til Olavsen

22x15ostfold86

@22x15ostfold86
aktiv 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt 22x15ostfold86:Disse profilene har 22x15ostfold86 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje