Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til bad666boyProfilbildet til ToremannProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Difference___Profilbildet til AlesioProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til MarwinProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til latexthingProfilbildet til Osl38Profilbildet til stian93Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til MizzyProfilbildet til XjanneProfilbildet til slank leken mann bærum
Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til pia1975Profilbildet til StavangerProfilbildet til leandroProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til norseman9Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til GeiriProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Anne72Profilbildet til MelekProfilbildet til ExosProfilbildet til Alesio

25slank0sl0

@25slank0sl0
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt 25slank0sl0:Disse profilene har 25slank0sl0 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje