Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til beitoProfilbildet til ArielProfilbildet til Per SProfilbildet til HommeProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til MusashiProfilbildet til RonnProfilbildet til trisvikProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til pierceddickProfilbildet til TearyProfilbildet til Bimann43Profilbildet til geddimannProfilbildet til Ellensoeker
Profilbildet til Geirern92Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til MizzyProfilbildet til MusashiProfilbildet til yanaProfilbildet til MatteStProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Angel4uProfilbildet til JavhaxProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til RantazticProfilbildet til dewill77Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til CalaDor

25slank0sl0

@25slank0sl0
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt 25slank0sl0:Disse profilene har 25slank0sl0 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje