Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Difference___Profilbildet til orro75Profilbildet til MariusProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til RonnProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til SwededarterProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Jan46Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til RJProfilbildet til SherylProfilbildet til Moonlight Shadow
Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til MizzyProfilbildet til MaykieProfilbildet til babybooProfilbildet til buskerudProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til bakerProfilbildet til just myselfProfilbildet til maritaProfilbildet til KiwienProfilbildet til Erik1337Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til faithProfilbildet til Ninna

2Kos

@2kos
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt 2Kos:Disse profilene har 2Kos besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje