Profilbildet til Haakon92Profilbildet til RomeoProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til RJProfilbildet til AndroidProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til jenandProfilbildet til ElleseusProfilbildet til TorolavProfilbildet til VictorProfilbildet til RixnProfilbildet til uzi69Profilbildet til DrGeiger
Profilbildet til LadyStarProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Androx0Profilbildet til NightdiverProfilbildet til ChivasProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til vickycdProfilbildet til jarlemannProfilbildet til @nn@Profilbildet til SherylProfilbildet til AzathothProfilbildet til pvcloveProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Elvira

2Kos

@2kos
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt 2Kos:Disse profilene har 2Kos besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje