Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til LissaProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til SKubrickProfilbildet til mindwtoProfilbildet til LatexleahProfilbildet til spruksProfilbildet til miss76Profilbildet til ak00nProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til PhenrikProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til jeanettekProfilbildet til SupermannProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til RockhardOslo
Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til Sonny55Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til RogermadsProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til TengilProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Reina21Profilbildet til AyakachanProfilbildet til BiTrineProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til poopITboyProfilbildet til OsloG21

2Kos

@2kos
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt 2Kos:Disse profilene har 2Kos besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje