Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Huldra89Profilbildet til C.lop14Profilbildet til AnetteleProfilbildet til zethProfilbildet til henrkjarProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til nelg90Profilbildet til ole322Profilbildet til Hilde79Profilbildet til JaNuSProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Natasha93Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til Katherine
Profilbildet til komigje69Profilbildet til foresterProfilbildet til MrbigProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til SnæxProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Singel49Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til ZeroProfilbildet til faithProfilbildet til L_KProfilbildet til guttenProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til DrYvil

sweettorture

@62290asian
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt sweettorture:Disse profilene har sweettorture besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje