Profilbildet til RantazticProfilbildet til maritaProfilbildet til NjordProfilbildet til ElinesProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til joniProfilbildet til sverre89Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til HardRockProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Matiine123Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til AskimMann
Profilbildet til stuve92Profilbildet til CulprateProfilbildet til dogbayProfilbildet til trisvikProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til stian93Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til TigerProfilbildet til Geirern92Profilbildet til sølProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til DrulProfilbildet til Fin g30Profilbildet til KosMusProfilbildet til ValeriaProfilbildet til trannyboy

sweettorture

@62290asian
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt sweettorture:Disse profilene har sweettorture besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje