Profilbildet til ChivasProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til InnlandetProfilbildet til latexthingProfilbildet til DjeimiProfilbildet til LarsnProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til røyskattaProfilbildet til poffenProfilbildet til SamehadaProfilbildet til petzlProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til krsflortProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til latex66
Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til CulprateProfilbildet til IronheartProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Kate WProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til golfbearProfilbildet til StrazoProfilbildet til Xena

sweettorture

@62290asian
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt sweettorture:Disse profilene har sweettorture besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje