Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Andersen89Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til SjtProfilbildet til StrazoProfilbildet til Mass SageProfilbildet til DjeimiProfilbildet til kennethProfilbildet til 2KosProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Lez 40Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til ChristinaCD
Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til ole322Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til MizzyProfilbildet til virtuveProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til henrkjarProfilbildet til Caleron86Profilbildet til parivestProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til DjeimiProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Ingegard

sweettorture

@62290asian
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt sweettorture:Disse profilene har sweettorture besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje