Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til AlexsProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til babybooProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til orphansProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til TigerProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til SkårnesProfilbildet til coolchic101Profilbildet til lauralove
Profilbildet til karlaaProfilbildet til MM77Profilbildet til SigvegalProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til SiljeProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til MartinosloProfilbildet til claireProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Lill17Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til GhroltProfilbildet til LizzyProfilbildet til shaftyProfilbildet til Tegner Kvinner

sweettorture

@62290asian
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt sweettorture:Disse profilene har sweettorture besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje