Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til dp72Profilbildet til Sonny55Profilbildet til sverre89Profilbildet til AlesioProfilbildet til trond`enProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til OlavsenProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til !!sweetie
Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til BiparProfilbildet til Kalle2Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til BotanicalProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til vanosm52Profilbildet til MissProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Plu2Profilbildet til elghode

sweettorture

@62290asian
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt sweettorture:Disse profilene har sweettorture besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje