Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til EvensProfilbildet til JustinProfilbildet til regntøymannProfilbildet til ChivasProfilbildet til TearyProfilbildet til NightdiverProfilbildet til BullseyeProfilbildet til norseman9Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Lez 40Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Alesio
Profilbildet til OdinProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Geirern92Profilbildet til shado33Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til NannaProfilbildet til freezinProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til LenemorProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til silverProfilbildet til kajabiProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Adrian23år

sweettorture

@62290asian
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt sweettorture:Disse profilene har sweettorture besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 34 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 34 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje