Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Passivg19Profilbildet til westpar76Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til elghodeProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til golfbearProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til snirlenProfilbildet til guttenProfilbildet til DrYvilProfilbildet til IntrMann
Profilbildet til KimmernProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til julieProfilbildet til Geirern92Profilbildet til NordJente90Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til binittedal31Profilbildet til MidasProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Ready4funProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Siggyzag

sweettorture

@62290asian
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt sweettorture:Disse profilene har sweettorture besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

sweettorture

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje