Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til YongProfilbildet til KiwienProfilbildet til LadyStarProfilbildet til AlesioProfilbildet til godsg1Profilbildet til NallexyProfilbildet til 59modellProfilbildet til VildeeeProfilbildet til oslokosProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til StrazoProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til joniProfilbildet til Tordenspyd
Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til LeticiaProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til AyakachanProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til SammiProfilbildet til nafaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til bbck osloProfilbildet til HelgelandsGubbe

sweettorture

@62290asian
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt sweettorture:Disse profilene har sweettorture besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

sweettorture

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje