Profilbildet til godsg1Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til BecksProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til binittedal31Profilbildet til qwerty19Profilbildet til urokraakeProfilbildet til ZaxProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til RantazticProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til LærerenProfilbildet til Langbein
Profilbildet til Linda_25Profilbildet til ZeroProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til RubberkingProfilbildet til blaithinProfilbildet til wille455Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til uzi69Profilbildet til Mossing34Profilbildet til kmfantProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til fadedProfilbildet til KvastenProfilbildet til RogermadsProfilbildet til MortenB

sweettorture

@62290asian
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt sweettorture:Disse profilene har sweettorture besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

sweettorture

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje