Profilbildet til monique tvProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til fadedProfilbildet til LookmeProfilbildet til naitsProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til bbck osloProfilbildet til No StringsProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til TordenspydProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Sheryl
Profilbildet til komigje69Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til JavhaxProfilbildet til xdresserProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til -MissV-Profilbildet til staalmannenProfilbildet til NylongummiProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til StaaleProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)

Gutt24Trent

@6packgutten
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gutt24Trent:Disse profilene har Gutt24Trent besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje