Profilbildet til MaykieProfilbildet til TengilProfilbildet til LeneaProfilbildet til AlekProfilbildet til afrikarProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Reisende40Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til englevingerProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Ntrøndere
Profilbildet til shivaProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Bimann43Profilbildet til AvalonProfilbildet til AngelManProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til StianProfilbildet til LokerProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til monique tvProfilbildet til MatteStProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til uzi69
  • 1 uke, 3 dager siden

    95greven

    95greven ble et registrert medlem 1 uke, 3 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje