Profilbildet til SadominatorProfilbildet til MusashiProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Difference___Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til HexaProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til virtuve
Profilbildet til AndroidProfilbildet til HexaProfilbildet til freaky2Profilbildet til Slave g23Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til komigje69Profilbildet til MusashiProfilbildet til DionysusProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til runAProfilbildet til virtuveProfilbildet til Difference___Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til MrTwoface

Medlemskatalog

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje