Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til maler.nProfilbildet til SadominatorProfilbildet til stuve92Profilbildet til kennedy85Profilbildet til zailoProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til spruksProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til EvensProfilbildet til vekten75Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Crazy92Profilbildet til nelg90Profilbildet til Pussi
Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til 59modellProfilbildet til freezinProfilbildet til Mossing34Profilbildet til LærerenProfilbildet til Alexander44Profilbildet til kennedy85Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til EvensProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Torolav

Medlemskatalog

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje