Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til guttenProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til NowheremanProfilbildet til silverProfilbildet til Crazy92Profilbildet til AndroidProfilbildet til NettstedetProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til NylongummiProfilbildet til ShineProfilbildet til qwerty19Profilbildet til beitoProfilbildet til Fresia4Profilbildet til stor pung
Profilbildet til Telemann88Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til KiwienProfilbildet til På_søkProfilbildet til latexthingProfilbildet til ellenProfilbildet til AndroidProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Merethe21Profilbildet til poffenProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til NettstedetProfilbildet til JontassProfilbildet til stor pungProfilbildet til Rebel&Passion

Medlemskatalog

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje