Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til stuve92Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Hilde79Profilbildet til guttenProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til binittedal31Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til angelica96Profilbildet til geddimannProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Nordland
Profilbildet til englevingerProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Leto78Profilbildet til Hilde79Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til NordlandProfilbildet til angelica96Profilbildet til .LisetvProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til KnutValentine

Medlemskatalog

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje