Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til englevingerProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til NordlandProfilbildet til PSYllonProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til binittedal31Profilbildet til geddimannProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til xdresser
Profilbildet til geddimannProfilbildet til .LisetvProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til NordlandProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til PSYllonProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til binittedal31Profilbildet til guttenProfilbildet til Leto78Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Unggutten98

Medlemskatalog

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje