Profilbildet til akane21Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til NannaProfilbildet til KiwienProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til synnyProfilbildet til virtuveProfilbildet til DragongirlProfilbildet til SoffiProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til AsveigProfilbildet til j18elverumProfilbildet til CleoProfilbildet til xantippeProfilbildet til HighEndSub
Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til windel999Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Hilde79Profilbildet til KarinagayProfilbildet til AmpriProfilbildet til Difference___Profilbildet til MedusaProfilbildet til Reina21Profilbildet til Maykie

Medlemskatalog

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje