Profilbildet til ValeriaProfilbildet til Lill17Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til sabriinaProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til LeneaProfilbildet til Reina21Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til ClaudiaFJ
Profilbildet til AsveigProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til nina1992Profilbildet til Siba44Profilbildet til Grom87Profilbildet til jenandProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til LeneaProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til akane21Profilbildet til ValeriaProfilbildet til temptationProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til KatherineProfilbildet til synny

Medlemskatalog

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje