Profilbildet til talkmanProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til qwerty19Profilbildet til OdinProfilbildet til Geirern92Profilbildet til vårkåtProfilbildet til IntrMannProfilbildet til sweden boyProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Donatello21Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til sexfest3637
Profilbildet til PussiProfilbildet til StrazoProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til dp72Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til bergen89Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til ToremannProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Dorrans

Medlemskatalog

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje