Profilbildet til Torill1979Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til førdeparetProfilbildet til ElinesProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til søker sexProfilbildet til parivestProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til agder
Profilbildet til DrYvilProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til ErogenProfilbildet til solaProfilbildet til NowheremanProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til 2KosProfilbildet til knutbrgProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til ToyenProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til StavangerProfilbildet til SammiProfilbildet til spruksProfilbildet til brollProfilbildet til bby123

Medlemskatalog

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje