Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Osl38Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Isabella10Profilbildet til AnetteleProfilbildet til OsloG21Profilbildet til SiljeProfilbildet til MizzyProfilbildet til MartinosloProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Lill17Profilbildet til coolchic101Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til sjømann
Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til jan50Profilbildet til cat68Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til brollProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til qwerty19Profilbildet til ManimalProfilbildet til westpar76Profilbildet til leandroProfilbildet til runAProfilbildet til Kinky m Sortland

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje