Profilbildet til kennedy85Profilbildet til andy1988Profilbildet til RubberkingProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til sexworker202Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til vanosm52Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til AlekProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til MelekProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Trheim1977
Profilbildet til SiljeProfilbildet til vårkåtProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Latex44Profilbildet til m52aProfilbildet til KosMusProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til latino123Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Solros72Profilbildet til Just4youProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til JosepProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til zethProfilbildet til Bluw

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje