Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til yanaProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til MissyMooProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til pierceddickProfilbildet til sisunorProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til BillProfilbildet til ShineProfilbildet til .LisetvProfilbildet til BiTrineProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til HommeProfilbildet til oslogutt995
Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til XjanneProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Osl38Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til HexaProfilbildet til maler.nProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til MariusProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Man30303Profilbildet til hank95Profilbildet til Yong

åsne/ikke PM takk/

@aasne
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt åsne/ikke PM takk/:Disse profilene har åsne/ikke PM takk/ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje