Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til AlexsProfilbildet til smoker;)Profilbildet til sexworker202Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til j18elverumProfilbildet til joniProfilbildet til i love boysProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til shivaProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til AinaCdProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Gutt 94
Profilbildet til jan50Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Tara84Profilbildet til ZaxProfilbildet til Nic94Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til sluggernProfilbildet til binittedal31Profilbildet til På_søkProfilbildet til carogirlProfilbildet til NightdiverProfilbildet til silverProfilbildet til vekten75Profilbildet til Stvg.mann_89

åsne/ikke PM takk/

@aasne
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt åsne/ikke PM takk/:Disse profilene har åsne/ikke PM takk/ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje