Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til ole322Profilbildet til MidasProfilbildet til ZizouProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til CulprateProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til FreshnessProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til halloisProfilbildet til jenandProfilbildet til westpar76Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til JiJi
Profilbildet til Difference___Profilbildet til Niko9Profilbildet til NannaProfilbildet til ElinesProfilbildet til AndyrjProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Siba44Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til LenemorProfilbildet til shaftyProfilbildet til KjellarProfilbildet til BrumProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til BBW28Profilbildet til love one anotherProfilbildet til Escobar

åsne/ikke PM takk/

@aasne
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt åsne/ikke PM takk/:Disse profilene har åsne/ikke PM takk/ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje