Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til andy1988Profilbildet til MrVoldProfilbildet til SadominatorProfilbildet til EscobarProfilbildet til DavinciProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Difference___Profilbildet til MatteStProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til BjornchProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Ironheart
Profilbildet til NyssaProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til SiljeProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til jeanettekProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til JustinProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Sublime81Profilbildet til LatexmannProfilbildet til Floppa1

åsne/ikke PM takk/

@aasne
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt åsne/ikke PM takk/:Disse profilene har åsne/ikke PM takk/ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje