Profilbildet til JustinProfilbildet til henrkjarProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til BillProfilbildet til KimmernProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til regntøymannProfilbildet til ChivasProfilbildet til EspenProfilbildet til hotnoProfilbildet til Slave g23Profilbildet til two-playfulProfilbildet til SherylProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til AndroidProfilbildet til parivest
Profilbildet til LonelyWomanProfilbildet til SuzProfilbildet til CharlesProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til TengilProfilbildet til HazeProfilbildet til KimmernProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Julie00Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til BergenoProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til BB-btm4top

åsne/ikke PM takk/

@aasne
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt åsne/ikke PM takk/:Disse profilene har åsne/ikke PM takk/ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje