Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til LokerProfilbildet til MiaBProfilbildet til Hulder1Profilbildet til 33Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til orphansProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til BotanicalProfilbildet til guttenProfilbildet til Trudelutt
Profilbildet til faithProfilbildet til Mossing34Profilbildet til knny88Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Trappani89Profilbildet til staalmannenProfilbildet til veilchenProfilbildet til AnetteleProfilbildet til xantippeProfilbildet til j18elverumProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til GuttOslo95

åsne/ikke PM takk/

@aasne
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt åsne/ikke PM takk/:Disse profilene har åsne/ikke PM takk/ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje