Profilbildet til sanjaProfilbildet til Andersen89Profilbildet til halloisProfilbildet til Angel4uProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Siba44Profilbildet til bergenm30Profilbildet til ole322Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Floppa1Profilbildet til JontassProfilbildet til TigerProfilbildet til ArielProfilbildet til Loker
Profilbildet til RockDudeProfilbildet til DragongirlProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Solros72Profilbildet til JontassProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Kalle2Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til AndiiProfilbildet til andy1988Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Golddigger

åsne/ikke PM takk/

@aasne
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt åsne/ikke PM takk/:Disse profilene har åsne/ikke PM takk/ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje