Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til buskerudProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Lars80Profilbildet til SiljeProfilbildet til BistvgProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Fresia4Profilbildet til Flekka18Profilbildet til NjordProfilbildet til KimmernProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til freezin
Profilbildet til Sublime81Profilbildet til sola50Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til Kate WProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til ElyProfilbildet til joniProfilbildet til LonelyWomanProfilbildet til LadyStarProfilbildet til DionysusProfilbildet til OralProfilbildet til JontassProfilbildet til KjellarProfilbildet til mrroyal

åsne/ikke PM takk/

@aasne
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt åsne/ikke PM takk/:Disse profilene har åsne/ikke PM takk/ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje