Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til RomeoProfilbildet til RantazticProfilbildet til ArconadaProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til HommeProfilbildet til jeanettekProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Mystical34Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til shinY_Profilbildet til sisunorProfilbildet til Alexander44
Profilbildet til LeticiaProfilbildet til søker sexProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til AzathothProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Singel49Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til trisvikProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til C.lop14

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje