Profilbildet til SjtProfilbildet til ZeroProfilbildet til søker sexProfilbildet til leandroProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til skurk3Profilbildet til buskerudProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til LatexleahProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Mossing34Profilbildet til engenanjaProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til stavangerjente-82
Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Osl38Profilbildet til shado33Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til EvensProfilbildet til Hemne72Profilbildet til DragongirlProfilbildet til TheMissProfilbildet til h_frodeProfilbildet til kennethProfilbildet til xtrProfilbildet til karlaaProfilbildet til Nic94Profilbildet til sola50Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til DOMINANT

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje