Profilbildet til MarwinProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Oslo27Profilbildet til qwerty19Profilbildet til bad666boyProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til golfbearProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til BiparProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til HexaProfilbildet til Lica89Profilbildet til Grom87Profilbildet til LilliMy
Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til wille455Profilbildet til Isabella10Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til ArousalProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til GogT1971Profilbildet til VildeeeProfilbildet til ChivasProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Per SProfilbildet til RAPID4Profilbildet til dogbayProfilbildet til KennethR88Profilbildet til JiJiProfilbildet til JimBoden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje