Profilbildet til dia***Profilbildet til Caleron86Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til freezinProfilbildet til Modesty56Profilbildet til monique tvProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til StianProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til CulprateProfilbildet til ArielProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til MrLumar82
Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til Passivg19Profilbildet til SussProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til coolchic101Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til harepusenProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til TorolavProfilbildet til m52aProfilbildet til BadboyProfilbildet til RantazticProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til KogK

åsne/ikke PM takk/

@aasne
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt åsne/ikke PM takk/:Disse profilene har åsne/ikke PM takk/ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje