Profilbildet til julieProfilbildet til windel999Profilbildet til Matiine123Profilbildet til StianProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til SuzProfilbildet til DrYvilProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til JupiterProfilbildet til røyskattaProfilbildet til bergen89Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til SEXTREFF
Profilbildet til BotanicalProfilbildet til komigje69Profilbildet til xtrProfilbildet til stian93Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Donatello21Profilbildet til vesle 43Profilbildet til petzlProfilbildet til latino123Profilbildet til Lars80Profilbildet til BrumProfilbildet til TheMissProfilbildet til agderProfilbildet til coolchic101Profilbildet til subtrollet71

åsne/ikke PM takk/

@aasne
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt åsne/ikke PM takk/:Disse profilene har åsne/ikke PM takk/ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje