Profilbildet til mindwtoProfilbildet til Tony21Profilbildet til KjellarProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til JiJiProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til StaaleProfilbildet til ThomasassProfilbildet til ErogenProfilbildet til SherylProfilbildet til JimBodenProfilbildet til blaithinProfilbildet til geddimannProfilbildet til kaiasoProfilbildet til sluggern
Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Lica89Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til komigje69Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til AzathothProfilbildet til LathamsProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til NannaProfilbildet til MM77Profilbildet til Ajscream

åsne/ikke PM takk/

@aasne
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt åsne/ikke PM takk/:Disse profilene har åsne/ikke PM takk/ besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 8 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 8 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje