Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til Slappen72Profilbildet til Matiine123Profilbildet til BottomProfilbildet til someboyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til MissProfilbildet til NylongummiProfilbildet til ZeroProfilbildet til BillProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til freezin
Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til testomanProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Caleron86Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Flekka18Profilbildet til EvensProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til krsflortProfilbildet til BillProfilbildet til DrulProfilbildet til CalaDorProfilbildet til AndiiProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Bergeno

åsne/ikke PM takk/

@aasne
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt åsne/ikke PM takk/:Disse profilene har åsne/ikke PM takk/ besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 12 timer, 54 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 12 timer, 54 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje