Profilbildet til Joey77Profilbildet til binittedal31Profilbildet til NylongummiProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til PhenrikProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Grom87Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til LatexleahProfilbildet til BergenoProfilbildet til .tvliseProfilbildet til LamatryneProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til TonyMontana
Profilbildet til jarlemannProfilbildet til bait69Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Cato1977Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til TorolavProfilbildet til brollProfilbildet til sweden boyProfilbildet til JosepProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til BBW28Profilbildet til Kalle2

åsne/ikke PM takk/

@aasne
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt åsne/ikke PM takk/:Disse profilene har åsne/ikke PM takk/ besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

åsne/ikke PM takk/

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje