Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til *Punky*Profilbildet til NettstedetProfilbildet til stian93Profilbildet til harepusenProfilbildet til j18elverumProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til TommybProfilbildet til m52aProfilbildet til sluggernProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til bby123Profilbildet til modoulaminjammeh
Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til nelg90Profilbildet til carogirlProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til sluggernProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til badboy1986Profilbildet til SherylProfilbildet til XL KukkProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til leandroProfilbildet til XenaProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Lars80Profilbildet til Midas

åsne/ikke PM takk/

@aasne
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt åsne/ikke PM takk/:Disse profilene har åsne/ikke PM takk/ besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

åsne/ikke PM takk/

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje