Profilbildet til pia1975Profilbildet til ballderProfilbildet til ZizouProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Jan46Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Tyber30Profilbildet til AndiiProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Roger84Profilbildet til JavhaxProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til TorolavProfilbildet til Spindel
Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til På_søkProfilbildet til LokerProfilbildet til JosepProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til pytagorasProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til par_30Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til MissProfilbildet til bergen89Profilbildet til sweettortureProfilbildet til @nn@

Roger84

@acht71
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Roger84:Disse profilene har Roger84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje