Profilbildet til dewill77Profilbildet til sportfuckProfilbildet til StaaleProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til TuttaProfilbildet til AnetteleProfilbildet til kastrdProfilbildet til mindwtoProfilbildet til krsflortProfilbildet til ChivasProfilbildet til h_frodeProfilbildet til shaftyProfilbildet til SpindelProfilbildet til treff hedmark
Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til line tvProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til ReidarProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til petzlProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til BittenProfilbildet til LangbeinProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til BadboyProfilbildet til JaNuSProfilbildet til musclebottomoslo

Roger84

@acht71
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Roger84:Disse profilene har Roger84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje