Profilbildet til VictorProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til TabbeProfilbildet til LookmeProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Modesty56Profilbildet til ValeriaProfilbildet til KatherineProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til jannis25Profilbildet til godsg1Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Hanne Panne
Profilbildet til LeticiaProfilbildet til DorcasProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til xdresserProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til MrbigProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til ZaxProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til BrumProfilbildet til Loker

Roger84

@acht71
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Roger84:Disse profilene har Roger84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje