Profilbildet til maler.nProfilbildet til Latex44Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Solros72Profilbildet til nelg90Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Passivg19Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til norseman9Profilbildet til Søker spennign
Profilbildet til pia1975Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til JaNuSProfilbildet til LamatryneProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til ArielProfilbildet til SoffiProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til JavhaxProfilbildet til NallexyProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til orro75Profilbildet til Sonny55Profilbildet til komigje69

Roger84

@acht71
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Roger84:Disse profilene har Roger84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje