Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til silverProfilbildet til jenandProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til sexworker202Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til plusSProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til burndocProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Floppa1Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til SakoProfilbildet til Alesio
Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til LamatryneProfilbildet til Angel4uProfilbildet til MissMProfilbildet til SvantepriProfilbildet til jan50Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Jan46Profilbildet til Mia, 21 Oslo

Roger84

@acht71
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Roger84:Disse profilene har Roger84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje