Profilbildet til Lica89Profilbildet til KiwienProfilbildet til BillProfilbildet til VigdisProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til sluggernProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til RockDudeProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til PussiProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Elines
Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til CleoProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til maritaProfilbildet til StavangerProfilbildet til EscobarProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til coolchic101Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til 2KosProfilbildet til KosMusProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Handyman31Profilbildet til fridafridaProfilbildet til pitt76

Roger84

@acht71
aktiv 1 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Roger84:Disse profilene har Roger84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje