Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til StaaleProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til CdrypaProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til AlexsProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til mizzyProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Lars80Profilbildet til Mass SageProfilbildet til BecksProfilbildet til guttenProfilbildet til lovebbwProfilbildet til gamerosl
Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til NallexyProfilbildet til leandroProfilbildet til bergen89Profilbildet til jonas93Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til moss73Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Geirern92Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til MarwinProfilbildet til No Strings

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje