Profilbildet til bakerProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til talkmanProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til ValeriaProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til BittenProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til trond`enProfilbildet til buskerudProfilbildet til gamerosl
Profilbildet til NowheremanProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til 33Profilbildet til RosjerProfilbildet til virtuveProfilbildet til OlavsenProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til RuienProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til cat68Profilbildet til golfbear

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje