Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Angel84Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Kate WProfilbildet til SvetikProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til henrkjarProfilbildet til AzathothProfilbildet til Tine cdProfilbildet til beitoProfilbildet til IntrMannProfilbildet til CulprateProfilbildet til XenaProfilbildet til testomanProfilbildet til BabyWProfilbildet til englevinger
Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til PussiProfilbildet til DodraugenProfilbildet til davidandreProfilbildet til Mindy000Profilbildet til charlotee23Profilbildet til ZeroProfilbildet til andy1988Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til pytagorasProfilbildet til AlekProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til sjømannProfilbildet til NjordProfilbildet til shado33

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje