Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til ZaxProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Geirern92Profilbildet til MortenBProfilbildet til KiwienProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til ArousalProfilbildet til sjømannProfilbildet til parivest
Profilbildet til ManimalProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til LokerProfilbildet til SjtProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til ExosProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Tobben28Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til AndyrjProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til FinelineProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Klar 79

Admin

@admin
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Admin:Disse profilene har Admin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje