Profilbildet til xdresserProfilbildet til zailoProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til ole322Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til LissaProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til JavhaxProfilbildet til babybooProfilbildet til Fin g30Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til petzlProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Tomas89bergen
Profilbildet til MolliProfilbildet til akane21Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til komigje69Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til Slappen72Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til ak00nProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til KaisaProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til davidandre

Admin

@admin
aktiv 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Admin:Disse profilene har Admin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje