Profilbildet til m52aProfilbildet til AjscreamProfilbildet til JupiterProfilbildet til sexworker202Profilbildet til orphansProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til jens41Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til RockDudeProfilbildet til EscobarProfilbildet til MannValdresProfilbildet til TearyProfilbildet til dia***Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til ~ lille please ~
Profilbildet til AvalonProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Jan46Profilbildet til TheReaderProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Joachim*Profilbildet til johnrunProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til parivestProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til maritaProfilbildet til Odin

Admin

@admin
aktiv 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Admin:Disse profilene har Admin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje