Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til JosepProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til MissyMooProfilbildet til guttenProfilbildet til Lica89Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til MeeowProfilbildet til Mandal37Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til Tony21
Profilbildet til YouwishProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til MM77Profilbildet til Man30303Profilbildet til ValeriaProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til MeeowProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til talkmanProfilbildet til SammiProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Bitten
  • 5 år, 6 måneder siden

    Admin

    Admin og har nå kontaktforbindelse 5 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje