Profilbildet til talkmanProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Modesty56Profilbildet til trannyboyProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til vickycdProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Passivg19Profilbildet til runAProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Oslo27
Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til NowheremanProfilbildet til ole322Profilbildet til synnyProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til MatteStProfilbildet til Lez 40Profilbildet til VildeeeProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til wille455Profilbildet til NyssaProfilbildet til SussProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til KennethR88Profilbildet til MM77
  • 5 år, 9 måneder siden

    Admin

    Admin og har nå kontaktforbindelse 5 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje