Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til SvantepriProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til DragongirlProfilbildet til GoldenProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til eddi1000Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til skurk3Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til NåProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til nelg90
Profilbildet til jan50Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til harepusenProfilbildet til ExodiaProfilbildet til LululuuProfilbildet til ZaxProfilbildet til NataProfilbildet til LeticiaProfilbildet til FinelineProfilbildet til ChivasProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til NylongummiProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til badboy1986Profilbildet til mizzyProfilbildet til karlaa
  • 5 år, 6 måneder siden

    Admin

    Admin endret profilbildet sitt 5 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje