Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til lauraloveProfilbildet til FinelineProfilbildet til Isabella10Profilbildet til SupermannProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til **WanjaProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til røyskattaProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til AfroManProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til windel999
Profilbildet til BittenProfilbildet til Sublime81Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til HardRockProfilbildet til slaviProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til bunnyProfilbildet til Anne72Profilbildet til MehtevasProfilbildet til JærguttenProfilbildet til SnæxProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til BB-btm4top
  • 5 år, 9 måneder siden

    Admin

    Admin endret profilbildet sitt 5 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje