Profilbildet til RogermadsProfilbildet til hank95Profilbildet til talkmanProfilbildet til CleoProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til LenemorProfilbildet til carogirlProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til JM28Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til XenaProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til SvantepriProfilbildet til MedusaProfilbildet til Haugalending
Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til synnyProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til GoldenProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Oslo27Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Matiine123Profilbildet til monique tvProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til mark04Profilbildet til Fin g30Profilbildet til freezinProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til KoseGutt89

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje