Profilbildet til xdresserProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til runAProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Trappani89Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Leto78Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til RAPID4Profilbildet til LangbeinProfilbildet til ChrisCProfilbildet til apeeassProfilbildet til Latex50
Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Lica89Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til mark04Profilbildet til StaaleProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til trannyboyProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til TabbeProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til IngunnProfilbildet til KennethR88Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til OpplandsPar

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje