Profilbildet til HardRockProfilbildet til SherylProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til pierceddickProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til kmfantProfilbildet til JiJiProfilbildet til AndyrjProfilbildet til shado33Profilbildet til Leto78Profilbildet til HexaProfilbildet til røyskattaProfilbildet til BergenoProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Lill17Profilbildet til *HerreMannVestby
Profilbildet til spruksProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til MedusaProfilbildet til Donatello21Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Latex50Profilbildet til PussiProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til MizzyProfilbildet til johnrunProfilbildet til søker sexProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til MortenBProfilbildet til Bjorn92
  • 5 år, 10 måneder siden

    Admin

    Admin og Romeo har nå kontaktforbindelse 5 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje