Profilbildet til RantazticProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til TuttaProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til elghodeProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til KvinnenProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til AfroManProfilbildet til naitsProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til KaisaProfilbildet til Tigergutten82
Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til petrus1956Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til L_KProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til BjoernProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Oslo27Profilbildet til ZizouProfilbildet til BecksProfilbildet til komigje69Profilbildet til SpindelProfilbildet til På_søkProfilbildet til Exodia
  • 5 år, 7 måneder siden

    Admin

    Admin og Romeo har nå kontaktforbindelse 5 år, 7 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje