Profilbildet til Alexander44Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til henrkjarProfilbildet til SKubrickProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til BiparProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til karlaaProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til OralProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til SvantepriProfilbildet til jenandProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til SissyShirley
Profilbildet til Leto78Profilbildet til knutbrgProfilbildet til qwerty19Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til andy1988Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til ToremannProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til SigvegalProfilbildet til naitsProfilbildet til LissaProfilbildet til ChivasProfilbildet til leandroProfilbildet til Ole Kristian 1990
  • 5 år, 7 måneder siden

    Admin

    Admin og julie har nå kontaktforbindelse 5 år, 7 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje