Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Mystical34Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til ingoladProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Haakon92Profilbildet til joniProfilbildet til XenaProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til bergenm30Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)
Profilbildet til Trappani89Profilbildet til j18elverumProfilbildet til JaNuSProfilbildet til DonGrisProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til **WanjaProfilbildet til TearyProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til bergen89Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til SupermannProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til norseman9Profilbildet til Insomnia
  • 5 år, 10 måneder siden

    Admin

    Admin og julie har nå kontaktforbindelse 5 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje