Profilbildet til brollProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til MizzyProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til uzi69Profilbildet til KogKProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til dia***Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til RJProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til DionysusProfilbildet til Tony21Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Joachim*
Profilbildet til uzi69Profilbildet til slaviProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til shado33Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til charlotee23Profilbildet til ballderProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til StaaleProfilbildet til Passivg19Profilbildet til SpindelProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til staalmannenProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til karlaa
  • 5 år, 7 måneder siden

    Admin

    admin Posted an update in Eros Chat 5 år, 7 måneder siden

    Oppdatering

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje