Profilbildet til Mandal37Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til HommeProfilbildet til IronheartProfilbildet til engenanjaProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Tyber30Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ballderProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til sluggernProfilbildet til golfbearProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Leticia
Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Tyber30Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til AlexanderProfilbildet til kennethProfilbildet til DragongirlProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til MariusProfilbildet til Singel49Profilbildet til RJProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til XL Kukk
  • 5 år, 10 måneder siden

    Admin

    admin Posted an update in Eros Chat 5 år, 10 måneder siden

    Oppdatering

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje