Profilbildet til jonas93Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Cd28Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til **WanjaProfilbildet til kajabiProfilbildet til RosjerProfilbildet til temptationProfilbildet til ExodiaProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til mrtoreProfilbildet til !BK5dude34!
Profilbildet til TigerProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til VildeeeProfilbildet til HazeProfilbildet til norseman9Profilbildet til BjornchProfilbildet til synnyProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Joachim*Profilbildet til InsomniaProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til virtuveProfilbildet til OsloKnut
  • 5 år, 10 måneder siden

    Admin

    Admin endret profilbildet sitt 5 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje