Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til **WanjaProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Lars80Profilbildet til vårkåtProfilbildet til røyskattaProfilbildet til carogirlProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til BabyWProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til AskimMann
Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til SportoguyProfilbildet til LatexleahProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til KogKProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Kalle2Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til mann oslProfilbildet til PSYllonProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til englevingerProfilbildet til Vfold50M
  • 5 år, 7 måneder siden

    Admin

    Admin endret profilbildet sitt 5 år, 7 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje