Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til TigerProfilbildet til Kate WProfilbildet til BBW28Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til freezinProfilbildet til OdinProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til ToyenProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til simonaProfilbildet til virtuveProfilbildet til CleoProfilbildet til AnMy99Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til norseman9
Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til MarwinProfilbildet til NyssaProfilbildet til MusashiProfilbildet til ManimalProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til geddimannProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til SKubrickProfilbildet til shinY_Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Helene89Profilbildet til AlexsProfilbildet til Hebro
  • 5 år, 6 måneder siden

    Admin

    Admin og IntrMann har nå kontaktforbindelse 5 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje