Profilbildet til NeonProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til BabyWProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til AlesioProfilbildet til SkårnesProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til ManimalProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til stian93Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til ole322Profilbildet til JiJiProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til EmmelieKK
Profilbildet til KvastenProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til OlavsenProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til TurbohønaProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Siba44Profilbildet til pvcloveProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til RockDudeProfilbildet til nelg90Profilbildet til Natasha93
  • 5 år, 9 måneder siden

    Admin

    Admin og har nå kontaktforbindelse 5 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje