Profilbildet til Donatello21Profilbildet til NåProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til .tvliseProfilbildet til englevingerProfilbildet til Sonny55Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til TearyProfilbildet til nattroseProfilbildet til CalaDorProfilbildet til MissProfilbildet til uzi69Profilbildet til Caleron86Profilbildet til BillProfilbildet til kinkysjel
Profilbildet til AnetteleProfilbildet til SKubrickProfilbildet til AfroManProfilbildet til @nn@Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til xantippeProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til vårkåtProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til SussProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til sexy panda
  • 5 år, 6 måneder siden

    Admin

    Admin og har nå kontaktforbindelse 5 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje