Profilbildet til JupiterProfilbildet til hawe35Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til LåtteProfilbildet til LærerenProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til komigje69Profilbildet til CulprateProfilbildet til bwillyProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til AlexsProfilbildet til leandroProfilbildet til BullseyeProfilbildet til carogirlProfilbildet til Oslo 44
Profilbildet til KimmernProfilbildet til bakerProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til vesle 43Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Roger84Profilbildet til røyskattaProfilbildet til SylvesterProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til KatherineProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til jeanettekProfilbildet til SvetikProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til nymfodale
  • 5 år, 6 måneder siden

    Admin

    Admin og Miss har nå kontaktforbindelse 5 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje