Profilbildet til Natasha93Profilbildet til BottomProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til AnMy99Profilbildet til TurbohønaProfilbildet til bwillyProfilbildet til sweden boyProfilbildet til NataProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til vesle 43
Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til AlekProfilbildet til El DiabloProfilbildet til toro60Profilbildet til TorolavProfilbildet til GoldenProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til chipProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Lill17Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til j18elverumProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til kinky667Profilbildet til nelg90
  • 5 år, 9 måneder siden

    Admin

    Admin og Miss har nå kontaktforbindelse 5 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje