Profilbildet til ToyenProfilbildet til coolchic101Profilbildet til veilchenProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Cato1977Profilbildet til two-playfulProfilbildet til charlotee23Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Hilde79Profilbildet til BottomProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Ronn
Profilbildet til DonGrisProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til golfbearProfilbildet til NowheremanProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til MannValdresProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til BBW28Profilbildet til IngunnProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til CdrypaProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til hgsd1
  • 5 år, 6 måneder siden

    Admin

    Admin laget gruppen Hjelp 5 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje