Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til englevingerProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til L_KProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til krsflortProfilbildet til petzlProfilbildet til KristiansenProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til SwededarterProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til karlaaProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, Stord
Profilbildet til karlaaProfilbildet til Nic94Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til EscobarProfilbildet til SnæxProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til IronheartProfilbildet til LangbeinProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til MissProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Bortenfor Vanilje
  • 5 år, 9 måneder siden

    Admin

    Admin laget gruppen Hjelp 5 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje