Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Tobben28Profilbildet til GoldenProfilbildet til XjanneProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til LeneaProfilbildet til testomanProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til vanosm52Profilbildet til HommeProfilbildet til GeiriProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til lekentpar28
Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til dewill77Profilbildet til xantippeProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Linda_25Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til julieProfilbildet til KristiansenProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til CulprateProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til MiaBella

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje