Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til SnæxProfilbildet til LululuuProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Mandal37Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til colargolProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til spruksProfilbildet til foresterProfilbildet til FrkHeidi
Profilbildet til bergenm30Profilbildet til SuzProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til nattroseProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til sjømannProfilbildet til superteddProfilbildet til MannValdresProfilbildet til stian93Profilbildet til SjtProfilbildet til cat68Profilbildet til YouwishProfilbildet til ArconadaProfilbildet til BrumProfilbildet til GuttOslo95
  • 5 år, 6 måneder siden

    Admin

    Admin og Sako har nå kontaktforbindelse 5 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje