Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til trond`enProfilbildet til leandroProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til KosMusProfilbildet til MartinosloProfilbildet til burndocProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til sisunorProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til jens41Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til ballder
Profilbildet til KospieProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til sexworker202Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til BadboyProfilbildet til XenaProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til nord88Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til RixnProfilbildet til Nic94Profilbildet til Par på cam
  • 5 år, 9 måneder siden

    Admin

    Admin og Sako har nå kontaktforbindelse 5 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje