Profilbildet til babybooProfilbildet til SigvegalProfilbildet til par_30Profilbildet til chipProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Niko9Profilbildet til TheReaderProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Stine1986Profilbildet til just myselfProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til BjornchProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til BIJ26M32
Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til BiTrineProfilbildet til mrtoreProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til BBW28Profilbildet til SuzProfilbildet til ZizouProfilbildet til LululuuProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Leto78Profilbildet til MortenBProfilbildet til yanaProfilbildet til BecksProfilbildet til KvastenProfilbildet til Angel84
  • 5 år, 6 måneder siden

    Admin

    Admin og J'n har nå kontaktforbindelse 5 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje