Profilbildet til StrazoProfilbildet til hank95Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til CdrypaProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til KjellarProfilbildet til westpar76Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til mizzyProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til regntøymannProfilbildet til Robin..tv
Profilbildet til jan50Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til AfroManProfilbildet til LilliMyProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til AskimMannProfilbildet til CleoProfilbildet til testomanProfilbildet til englevingerProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Angel4u
  • 5 år, 9 måneder siden

    Admin

    Admin og J'n har nå kontaktforbindelse 5 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje