Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til nina1992Profilbildet til krsflortProfilbildet til Isabella10Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til NordlandProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til ErogenProfilbildet til OdinProfilbildet til pitt76Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til BergenoProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til L_K
Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til SportoguyProfilbildet til geddimannProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til charlotee23Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til NåProfilbildet til Kalle2Profilbildet til testomanProfilbildet til AyakachanProfilbildet til VictorProfilbildet til windel999Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Søkerdominantkvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje