Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til KimmernProfilbildet til MolliProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til XenaProfilbildet til BjornchProfilbildet til nada000Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til temptationProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Par på camProfilbildet til Søker leken mann i Oslo
Profilbildet til Donatello21Profilbildet til AfroManProfilbildet til jannis25Profilbildet til IngunnProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til XL KukkProfilbildet til bbck osloProfilbildet til slaviProfilbildet til latino123Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til RuienProfilbildet til EvensProfilbildet til spruksProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til EmmelieKK

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje