Profilbildet til JontassProfilbildet til urokraakeProfilbildet til LululuuProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til englevingerProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Tyber30Profilbildet til binittedal31Profilbildet til AnMy99Profilbildet til lalaparProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til ExosProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til sluggern
Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til skurk3Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Roger84Profilbildet til lovebbwProfilbildet til kennedy85Profilbildet til L_KProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til gameroslProfilbildet til Tine cdProfilbildet til northkickProfilbildet til BillProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Bottom
  • 5 år, 9 måneder siden

    Admin

    Admin og Marshall har nå kontaktforbindelse 5 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje