Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til geddimannProfilbildet til No StringsProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til AyakachanProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til sola50Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Tine cdProfilbildet til RomeoProfilbildet til andy1988
Profilbildet til ThomasassProfilbildet til TearyProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til ValeriaProfilbildet til KatherineProfilbildet til carogirlProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Kalle2Profilbildet til InsomniaProfilbildet til slaviProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Reina21Profilbildet til BBW28Profilbildet til musclebottomoslo
  • 5 år, 6 måneder siden

    Admin

    Admin og Marshall har nå kontaktforbindelse 5 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje