Profilbildet til ExodiaProfilbildet til vickycdProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Man30303Profilbildet til AfroManProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til bakerProfilbildet til sjømannProfilbildet til JaNuSProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til ChrisCProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til bergen89Profilbildet til AlekProfilbildet til blaithin
Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til ErogenProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Mr.XProfilbildet til MartinosloProfilbildet til hgsd1Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til pia1975Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til StrazoProfilbildet til AndyrjProfilbildet til SvetikProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til mark04Profilbildet til alexogsara

Adrian23år

@adrian
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje