Profilbildet til RememBr83Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Anne72Profilbildet til Huldra89Profilbildet til jens41Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til vekten75Profilbildet til ellenProfilbildet til SwededarterProfilbildet til TengilProfilbildet til AsveigProfilbildet til Jan46Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Sir John
Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til -MissV-Profilbildet til ElviraProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til SussProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til PussiProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Lill17Profilbildet til No Strings

Adrian23år

@adrian
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje