Profilbildet til golfbearProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Tobben28Profilbildet til bait69Profilbildet til VictorProfilbildet til SpindelProfilbildet til solaProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til ElleseusProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til ReidarProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Kalle2Profilbildet til JupiterProfilbildet til Caleron86
Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til godsg1Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Just4youProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til KjellarProfilbildet til FinelineProfilbildet til talkmanProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til AndyrjProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til AngelManProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til TommybProfilbildet til hotfish

Adrian23år

@adrian
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje