Profilbildet til h_frodeProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til maritaProfilbildet til Hemne72Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til windel999
Profilbildet til MariusProfilbildet til DonGrisProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til NyssaProfilbildet til På_søkProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Helene89Profilbildet til ToyenProfilbildet til beitoProfilbildet til Per SProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Ready4funProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Arconada

Adrian23år

@adrian
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje