Profilbildet til AzathothProfilbildet til LenemorProfilbildet til Hemne72Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til HazeProfilbildet til NåProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Ramp78Profilbildet til 59modellProfilbildet til LookmeProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Andersen89Profilbildet til JosepProfilbildet til Hulder1Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til JiJi
Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til RogermadsProfilbildet til godheksaProfilbildet til SpindelProfilbildet til AinaCdProfilbildet til smoker;)Profilbildet til talkmanProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til LookmeProfilbildet til MolliProfilbildet til badboy1986Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til knny88Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Masserer_deg

Adrian23år

@adrian
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje