Profilbildet til 33Profilbildet til MissProfilbildet til Fin g30Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til bby123Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til MandrakeProfilbildet til GhroltProfilbildet til bakerProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til westpar76
Profilbildet til L_KProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til SoffiProfilbildet til MM77Profilbildet til MeeowProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Klar 79Profilbildet til førdeparetProfilbildet til ole322Profilbildet til mann oslProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til På_søkProfilbildet til KnutValentine

Adrian23år

@adrian
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje