Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til Ramp78Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til knutbrgProfilbildet til MrVoldProfilbildet til knny88Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til ManimalProfilbildet til leandro
Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til jarlemannProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til poopITboyProfilbildet til SnæxProfilbildet til Angel4uProfilbildet til IngegardProfilbildet til Torill1979Profilbildet til kastrdProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til BistvgProfilbildet til MelekProfilbildet til Just4youProfilbildet til andy1988

Adrian23år

@adrian
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje