Profilbildet til ThomasassProfilbildet til BjoernProfilbildet til JM28Profilbildet til shivaProfilbildet til testomanProfilbildet til westpar76Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til XenaProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til RuienProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til simonaProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Emiljepusiiii14
Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til *Punky*Profilbildet til pierceddickProfilbildet til Cd28Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til KristiansenProfilbildet til KaisaProfilbildet til brollProfilbildet til vekten75Profilbildet til ExosProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til kinky667Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Bimann43Profilbildet til .tvliseProfilbildet til regntøymann

Adrian23år

@adrian
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje