Profilbildet til MidasProfilbildet til superteddProfilbildet til Hulder1Profilbildet til SimProfilbildet til PlatinumProfilbildet til HexaProfilbildet til LatexfunProfilbildet til hank95Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til ValeriaProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til moss73Profilbildet til røyskattaProfilbildet til EvensProfilbildet til BillProfilbildet til Johnsen966
Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til AlekProfilbildet til maritaProfilbildet til moss73Profilbildet til PSYllonProfilbildet til oslokosProfilbildet til ak00nProfilbildet til RomeoProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til ZaxProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til InsomniaProfilbildet til dewill77Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Shjalom

Adrian23år

@adrian
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje