Profilbildet til Donatello21Profilbildet til parivestProfilbildet til SKubrickProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til maler.nProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til KennethR88Profilbildet til JaNuSProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til ScorpionProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Høvikmann46
Profilbildet til NylongummiProfilbildet til BergenoProfilbildet til YongProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til StaaleProfilbildet til hotnoProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til DrYvilProfilbildet til SvetikProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til slaviProfilbildet til Lica89Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til **Mrs.Mathea

Adrian23år

@adrian
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje