Profilbildet til two-playfulProfilbildet til MannValdresProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til troendern93Profilbildet til ElyProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til nina1992Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til RomeoProfilbildet til frekkis71Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Siba44Profilbildet til Robert Love
Profilbildet til Kate WProfilbildet til AlexanderProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til SoffiProfilbildet til afrikarProfilbildet til cat68Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til petzlProfilbildet til SupermannProfilbildet til JavhaxProfilbildet til RJProfilbildet til MissMProfilbildet til KosMusProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til 2Kos

Adrian23år

@adrian
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje