Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til KospieProfilbildet til sisunorProfilbildet til Roger84Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til ChrisCProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til DodraugenProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til komigje69
Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til sola50Profilbildet til maritaProfilbildet til Nic94Profilbildet til miss76Profilbildet til kjelli77Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til NordlandProfilbildet til JM28Profilbildet til Jan46Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til LåtteProfilbildet til KerstinVirgo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje