Profilbildet til regntøymannProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til KWGProfilbildet til @nn@Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til TabbeProfilbildet til Merethe21Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Plu2Profilbildet til dia***Profilbildet til KarinagayProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til AnMy99Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Kinkymaster
Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til virtuveProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til sisunorProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til ValeriaProfilbildet til SwededarterProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til SherylProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til MedusaProfilbildet til DavinciProfilbildet til elghodeProfilbildet til Kaatqkk

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje