Profilbildet til Skeva91Profilbildet til @nn@Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til GiggSProfilbildet til Handyman40Profilbildet til hotnoProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til bwillyProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Geirern92Profilbildet til RubberkingProfilbildet til førdeparetProfilbildet til BittenProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til zailoProfilbildet til Naturistmannen
Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til LærerenProfilbildet til someboyProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til nelg90Profilbildet til CindyCDProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til harepusenProfilbildet til Roger84Profilbildet til LilliMyProfilbildet til Per SProfilbildet til sabriinaProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Cpt.NeMo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje