Profilbildet til NallexyProfilbildet til zailoProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Passivg19Profilbildet til sola50Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til parivestProfilbildet til Sublime81Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til OlavsenProfilbildet til zethProfilbildet til TordenspydProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til babyboo
Profilbildet til sverre89Profilbildet til TearyProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Cato1977Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til lauraloveProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Plu2Profilbildet til jannis25Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til xtrProfilbildet til shaftyProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til DrømmeMann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje