Profilbildet til westpar76Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til MidasProfilbildet til AndroidProfilbildet til agderProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til love one anotherProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til CindyCDProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til MissMProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Anne72Profilbildet til DrGeiger
Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til kaiasoProfilbildet til StaaleProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til julieProfilbildet til InnlandetProfilbildet til someboyProfilbildet til SvantepriProfilbildet til mrtoreProfilbildet til poffenProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til spruksProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til eddi1000Profilbildet til MedPåAlt

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje