Profilbildet til mindwtoProfilbildet til KospieProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til TearyProfilbildet til DorransProfilbildet til sweettortureProfilbildet til NåProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til AlekProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til LeticiaProfilbildet til BiparProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Butt Farmer
Profilbildet til komigje69Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til shivaProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Siba44Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Lica89

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje