Profilbildet til SpindelProfilbildet til BjornchProfilbildet til MatteStProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Caleron86Profilbildet til bamsefarProfilbildet til apeeassProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Matiine123Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til RomeoProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til No StringsProfilbildet til julieProfilbildet til skurk3
Profilbildet til Tobben28Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til geddimannProfilbildet til troendern93Profilbildet til johnrunProfilbildet til Natasha93Profilbildet til regntøymannProfilbildet til oslokosProfilbildet til KospieProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til LeticiaProfilbildet til AngelManProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Soffi

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje