Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til SussProfilbildet til burndocProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til MarwinProfilbildet til Trappani89Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til HebroProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Al Spacey
Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til SnæxProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Mossing34Profilbildet til sølProfilbildet til golfbearProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til ChrisCProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til HardRockProfilbildet til kinkysjel

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje